Osnovna delatnost firme NOVOMATIK-HEM DOO je čišćenje termotehničkih i termoenergetskih objekata i instalacija, proizvodnja hemikalija za tretman voda u termotehnici i termoenergetici i sredstava za specijalizovana čišćenja u industriji, održavanje i remont rashladnih sistema, kao i razvoj proizvoda i usluga u oblasti hemijske industrije.

Preduslove svoje uspešnosti nalazimo u jasno postavljenim poslovnim ciljevima, razmišljanju zasnovanom na rizicima, proaktivnom delovanju na iste, primeni isplativih i pouzdanih tehnologija tokom realizacije usluga i proizvodnje proizvoda.

Težimo očuvanju dobrih i partnerskih odnosa sa proizvođačima/dobavljačima i svim interesnim grupama kroz obostranu razmenu znanja i iskustva.

Misija našeg poslovanja je da uvek budemo ispred očekivanja klijenata, da im konstantnim unapređenjem naših usluga poštujući zakonske zahteve, zahteve standarda, zahteve najvišeg rukovodstva pružimo tretman kakav zaslužuju.

NOVOMATIK-HEM DOO ima za glavni cilj da posluje odgovorno, a takvo poslovanje je moguće jedino ako pored stalnog profesionalnog unapređenja, veliki akcenat stavimo na zaštitu životne sredine i zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu, jer nebriga o životnom okruženju i svojim zaposlenima nikada ne vodi napretku.

Svi zaposleni u firmi zajedno sa rukovodstvom će dosledno primenjivati politiku integrisanog sistema upravljanja. 

U Lučanima

01.02.2018.

PREUZMITE U PDF FORMATU

 

 

NOVOMATIK-HEM DOO

Dragačevski bataljon 50; Lučani
Telefon: 032/817-987
Fax: 032/818-796
web: www.novomatikhem.rs
e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tekući račun: 160-401396-46
PIB: 103920812
Matični broj:  20046627
PDV broj 201613111
Šifra delatnosti 8122