Aktuelno

U Fabrici šećera Crvenka izvršeno hemijsko pranje pločastih razmenjivača toplote . Zaprljanje je smeša depozita organskog porekla i vodenog kamenca pa je tretman vođen u dve faze: odmašćivanje, pa zatim kiselinsko pranje. Hemijsko pranje izvršeno u cirkulaciji a razmenjivači posle tretmana otvoreni da bi se proverio kvalitet radova. Konstatovano da je depozit potpuno uklonjen i da su ploče u potpunosti čiste i razmenjivač spreman za rad u punom kapacitetu.

Opširnije...

Kao kruna uspešnog polugodišta i veliki izazov pred zaslužene odmore došao je posao čišćenja i pasivizacije kolektora pregrejača 2 na bloku 2 TENT-a. U toku je kapitalni remont bloka u kojem smo u saradnji sa našim saradnicima iz firme MODEKOLO izveli hidromehaničko i hemijsko čišćenje i pasivizaciju kolektora kao neophodnu aktivnost koja omogućava zaštitu od korozije unutrašnjih površina kolektora za vreme stajanja bez vode do kraja remonta i sigurno startovanje kotla.

Opširnije...

Posle pet godina vraćamo se ponovo u Radio-televiziju Srbije urađeno je hemijsko i mehaničko čišćenje kondenzatora čilera i rashladnih kula na rashladnoj instalaciji zgrade u Abardarevoj. Po izvršenom tretmanu parametri na čilerima ponovo u potrebnim okvirima. Nadamo se da smo omogućili radnicima javnog servisa da svoj posao obavljaju bez nepotrebnog znojenja i u prostoru prijatne temperature.

Opširnije...

Sa zadovoljstom možemo da ukažemo na jednu uspešnu privatizaciju , preuzimanjem FAD-a od strane uspešne firme i našeg cenjenog klijenta Metalca u Gornjem Milanovcu dobijamo još jednu stabilnu firmu sa dobrom perspektivom. Investicije su odmah počele i naš doprinos je u remontu tri rashladne kule. Izvršili smo kompletan remont i pustili u rad dve TIM Laško i jednu Wichmann&Sohne rashladnu kulu.

Opširnije...

Kao i svake godine prisutni smo u poslovima hemijskog , hidromehaničkog i mehaničkog čišćenja opreme u kompaniji Tigar Tyres u Pirotu. U očekivanju remonta i obimnijeg posla urađeno je pre remonta pranje i konzervacija plameno dimnih površina strmocevnog parnog kotla Minel 32 t/h , hemijsko čišćenje hladnjaka kompresora Atlas Copco 5 kom kao i dve zone temperiranja na RH liniji.

Opširnije...

Sertifikati

ISO 9001_2015 Sertifikat NovomatikHem 2023

 


ISO 14001_2015 Sertifikat NovomatikHem 2023

 


OHSAS 45001:2018 Sertifikat NovomatikHem 2023

 

 

 

 

 


Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija, u čijem je vlasništvu ova verifikovana stranica, ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje ovog sertifikata je bonitetna ocena i redovni nadgledanje od strane bonitetne kuće Coface.


 

NOVOMATIK-HEM DOO

Dragačevski bataljon 50; Lučani
Telefon: 032/817-987
Fax: 032/818-796
web: www.novomatikhem.rs
e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tekući račun: 160-401396-46
PIB: 103920812
Matični broj:  20046627
PDV broj 201613111
Šifra delatnosti 8122